Wat is er gebeurd met Kees Luijckx’s vriendin?

grass, lawn, field

Zo, daar zijn we weer. Vers van de pers, opnieuw een artikel van Krap. Dit keer gaat het niet over iets, nee, het gaan over iemand. Die iemand? Dat is Kees Luijckx natuurlijk. De beste man kan je kennen van zijn tijd als profvoetballer of als iemand uit zijn huidige carrière, namelijk presentator bij ESPN. Heb je geen idee wie het is, dan is dat eveneens geen probleem. We vertellen je graag wie hij is, wat hij deed en met wie hij elke ochtend een ontbijtje kan eten. Lees je gauw verder?

Wie is Kees Luijckx?

Kees Luijckx is een voormalig Nederlandse profvoetballer. Hij speelde voornamelijk als centrale verdediger. Tijdens zijn carrière speelde hij voor verschillende clubs, waaronder AZ, Excelsior, ADO Den Haag, NAC Breda, en Roda JC in Nederland, maar ook voor clubs in Griekenland en Denemarken, zoals Niki Volos, Videoton FC, SønderjyskE, en Silkeborg IF.

Luijckx begon zijn carrière bij AZ Alkmaar, waar hij doorbrak in het seizoen 2008/2009. Vervolgens had hij periodes bij Excelsior en ADO Den Haag voordat hij naar NAC Breda verhuisde, waar hij een vaste waarde werd in het team. Later in zijn carrière speelde hij in het buitenland, met wisselend succes, en keerde uiteindelijk terug naar Nederland om zijn carrière af te sluiten bij Roda JC.

Zijn carrière kende hoogte- en dieptepunten, waaronder een degradatie met Roda JC en een contractontbinding bij Videoton FC. Na een loopbaan van meer dan vierhonderd wedstrijden beëindigde hij zijn actieve carrière in 2021​.

De tegenwoordige Kees

Vandaag de dag is hij dus te zien als presentator en analyticus bij de tv-zender ESPN. Dat doet hij op zijn eigen manier, want hij heeft een unieke kijk op het voetbal. Althans, het spelletje blijft natuurlijk hetzelfde, maar de manier hoe hij over het spelletje denkt en wat hij interessant vindt, is niet hetzelfde. Kijk eens een keer een wedstrijd met zijn commentaar, zouden we zeggen, dan snap je wel wat we bedoelen.

De vrouw van Kees

Dus, Kees is al jaren lang bezet, want hij is getrouwd met zijn vrouw Sanne Clements. Samen met haar heeft hij kinderen, twee zoons en woont hij gewoon weer in Nederland. Het leek allemaal koek en ei tussen de twee te zijn, tot er ineens hevige geruchten rondgingen over zijn vrouw. Ze zou zijn vreemdgegaan met een voetballer van PSV, waar zij zelf als persvoorlichter aan de slag was.

Niet veel later maakte ze bekend te vertrekken bij de club, al weten we niet of dit te maken heeft met het gerucht. Sterker nog, we weten niet eens of het gerucht wel waar is. Zolang daar geen duidelijk over wordt geschept door mevrouw zelf, doen wij geen uitspraken. Ook weten we niet of het invloed heeft gehad op de relatie die Luijckx met zijn vrouw heeft. We vinden dit echter wel een mooie noot om het artikel bij te eindigen. Zien we je de volgende keer weer terug?

Meer van Blog