Deze accessoires voor je iPhone moet je zeker hebben

Heb je een iPhone gekocht? Dan is het tijd om er een paar mooie accessoires bij te kopen. Met deze accessoires kun je altijd muziek luisteren, geniet je optimale bescherming tegen vallen en stoten en kun je je vermiste spullen weer terugvinden. Met deze drie tips haal je echt het meeste uit je iPhone.

Draadloze oordopjes

Lekker wat muziek luisteren onderweg: wie wil dat niet? Misschien ziet je een koptelefoon niet helemaal zitten, maar oortjes wel. Het mooie van oordopjes, is dat de meeste modellen tegenwoordig draadloos zijn. Draadloze oordopjes hebben een uitzonderlijke geluidskwaliteit en zorgen ervoor dat je niet meer met kabels zit te knoeien. De AirPods van Apple zelf zijn het meest geschikt voor bij je iPhone.

Je hebt een onbelemmerde beweging, waardoor ze ook geschikt zijn voor mensen die een actief leven leiden. Zet rustig een motiverend muziekje op, terwijl je aan het hardlopen of op een andere manier aan het sporten bent. Hoe fijn is het om altijd en overal muziek om je heen te hebben?

Een goed iPhone 15 pro hoesje

Je hebt een iPhone 15 Pro, en vraagt je af of je misschien een hoesje moet gebruiken. Sinds de iPhone 15 gebruikt Apple immers titanium in haar toestellen, en dat zou wel tegen een stootje moeten kunnen. Hoewel dat waar is, raden we je toch aan een hoesje voor de iPhone 15 Pro te kopen. De toestellen zijn namelijk lichter en matter, maar ook vatbaarder voor verkleuring door de olie in je huid.

En de randen mogen dan wel van titanium zijn: de achterkant is dat niet. Laat je je iPhone vallen, dan kun je alsnog barsten en scheuren in je iPhone krijgen. Een goed hoesje beschermt ook de voorkant van je iPhone, en zorgt ervoor dat je scherm heel blijft, als deze valt.

Een AirTag

AirTags zijn ontzettend handig. Het zijn bluetooth trackers waarmee je je waardevolle spullen gemakkelijk terugvindt. Maak deze aan je sleutelbos of je portemonnee vast, en je weet precies waar ze gebleven zijn. Zoek je je spullen, dan kun je de Zoek mijn-app gebruiken op je iPhone om de locatie van je AirTag op te zoeken.

Kom je in de buurt van je AirTags? Dan kun je het geluidssignaal activeren om je spullen snel terug te vinden. Daarnaast geeft de app aan hoeveel meter je verwijderd bent van je iPhone, en welke kant je op moet om dichter bij je portemonnee of sleutelbos te komen. Zo vind je altijd je spullen weer terug.

Meer van Blog